maanantai 15. joulukuuta 2014

Kiitokset Designtorilaisille

Kiitos kaikille, jotka kävivät Designtorin joulumyyjäisissä. Tapahtuma oli hyvin järjestetty ja paikalla paljon hienoja osaajia tuotteineen. Tunnelma oli mukava ja rento, siitä myös kiitokset vieruskavereilleni Siinalle ja Annukalle. Kiitos myös työharjoittelija Annelle, joka oli apuna lauantaina.
 
Tässä vielä muutama kuva uusista matoista, jotka saivat paljon positiivista palautetta. Kuvat on otettu pikaisesti paikan päällä ennen tapahtuman alkua.
 
Matto on saanut nimensä 5-vuotiaan assistenttini mukaan. Hän piirsi maton sini-violetti-oranssilla raidoituksella, joka teki vaikutuksen tällaiseen musta-harmaaseen ihmiseen. Muokkasin raidoituksen  palkkimaiseksi mutta värisuunnitelma on suoraan piirustuksesta. Toisen version suunnittelin sitten omaan tapaani hyvin neutraaliksi. Tämä musta-harmaa versio on Annen kutoma.
 
 
 
Oskari-matto, musta-harmaa-luonnonvalkoinen, 85 x 205 cm, 100% puuvillaa.
Oskari- rug in black ,grey and natural white, 85 x 205 cm, 100% cotton.


 



Oskari-matto, sini-violetti-oranssi, 85 x 205 cm, 100% puuvillaa.
Oskari- rug in blue ,purple and orange, 85 x 2.05 cm, 100% cotton.
 
 

 
 
Nyt lähdemmekin assistentin joulujuhlaan.

perjantai 12. joulukuuta 2014

Design on Tampere

Viikonloppua voi viettää näppärästi sisätiloissa, jos taivaalta vihmoo räntää. Ja voi tulla katselemaan kaikkea ihanaa vaikka olisi kauniskin keli.
 
 
 

 
 
Lämpimästi tervetuloa!
 

perjantai 5. joulukuuta 2014

Joulukuun juttuja

Joulukuu on pyörähtänyt käyntiin ja pieniä joululahjaideoita olen miettinyt. Jouluun kuuluvat herkut kuten kahvit, teet ja suklaat kaipaavat joskus pakkaamisvaiheessa jotain tukevampaa alustaa, niin suunnittelin sitten pannunalustan, joka toimii kätevänä pohjana lahjakääreissä.
 
Alustan toinen puoli on huopaa, joka kestää kuumaa ja toinen puoli on vaneria. Ripustuslenkki  on nahkaa ja tarvittaessa tämä menee A4-kirjekuoreen. Näitä löytyy Ateljeekadun- myymälästä  Tampereen Kehräsaaresta ja Pispalasta Galleria Dadasta.
 
 
Joulutervehdys-pannunalunen, huopaa ja vaneria, 18 x18 cm.
A hotpad, felted wool and plywood, 18 x18 cm.
 
 
Pakkasta ja lunta täällä odotellaan edelleen mutta toiveikkaana talven saapumisen suhteen olen silti tehnyt uusia Satu- ja Saara-pipoja. Näitäkin löytyy edellä mainituista paikoista.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Rauhallista itsenäisyyspäivää.