torstai 19. toukokuuta 2016

Oranssi, kesän väri

Oranssi kuuluu kesään. Värittömän talven jälkeen kirkas oranssi ja keltainen vetävät joka kesä puoleensa, vaikka itse en värejä niin käytäisikään. Nyt teen asiaan muutoksen ja aion lämpimillä keleillä pukeutua oranssiin kesämekkoon. Kesämekko päällä voin sitten istua uuden terassipöydän äärellä kahvittelemassa. Mies oli rakentanut pöydän terassin ylijäämälankuista sunnuntaina, kun itse olin Design on Tampere tapahtumassa.
 
Mekon kangas on pellavaa, ostettu Marimekon alesta viime kesänä. Mallina toimi tuttuun tapaan T-paita ja vyötärölle ompelin framilon-nauhaa vähän muotoa antamaan. Kevyttä, helppoa ja värikästä.
 
 
Kesämekko, pellavaa, oma malli(ton).
Summerdress, linen, own model.

 
 


 
 



Tervetuloa kesä.


torstai 12. toukokuuta 2016

Ihan kamala vai kamalan ihana

Ihan kamala huhtikuu hurahti ohi ja toukokuun päivätkin jo puolessa. Huhtikuusta teki kamalan työhuoneen muutto ja siihen liittyvä tavaran raivaus, siirto ja uudelleen järjestelyt. Nyt tavarat ovat löytäneet paikkansa ja jotain olen ehtinyt kutomaankin.
 
Ihan kamalaa nuhaa potiessa vapun aikaan lueskelin vanhoja sisustuslehtiä ja eräässä kuvassa oli laudeliina, josta sain idean oheiseen mattoon. En osaa vielä sanoa onko matto ihan kamala vai kamalan ihana vai ei kumpaakaan. Joka tapauksessa otan maton mukaan sunnuntain Designtorille, siellä on takuulla paljon muuta ihanaa, joten tervetuloa.
 

Matto, 100 x 205cm.
 A rug, 100 x 205cm.

 
 
 

 
 
Ihana kevät ja muuttolinnut ovat taas täällä.