keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Aina ei onnistu

Aiemmin jo mainitsin, että tuskailin yhden epäonnistuneen mattoprojektin kanssa. Epäonnistuminen johtui yhden kuteen paksuuden vaihtumisesta. Alkupäästä matto on sävyltään tummempi ja kudevyyhdin vaihtuessa maton väri vaalenee, koska vaalean kuteen paksuus kasvaa. 
 
Koska olen joissakin asioissa pilkunviilaaja ja tämä kuuluu juuri siihen kategoriaan niin on sitten tullut stressattua maton kanssa oikein kunnolla. Sinällään ihan turhaan koska asiakas oli tyytyväinen mattoon, vaikka esittelin ongelman.
 
Tästä olen ainakin oppinut, että tarkistan jokaisen kudevyyhdin ennen aloitusta, vaikka kuteet olisi ostettu mistä tahansa. Tässäkin tapauksessa olisi virhe jäänyt tekemättä, jos olisin käynyt kaikki asiakkaan tuomat kuteet läpi ensin. Mutta nyt vain luotin siihen, että myyntipaikassa kuteet on valmiiksi tarkistettu. Matto on kuitenkin valmis ja asiakas tyytyväinen, se on pääasia.
 
 
 
Matto 125 x 320 cm, trikookuteet ja kalalanka.
A custom-made rug, 125 x 320 cm, 100% cotton.
 
Loppuloimeen tein yhdestä vanhasta matosta mallia ottaen "räsyversion". Vaihdoin aina 15cm välein yhden värin ja käytin mattoon erilaisia harmaiden kuteiden jäämiä ja kanervanpunaista. Tämäkin matto löysi jo kodin.
 

Matto 125 x 260 cm, trikookuteet ja kalalanka.
A rug, old fashioned model, 125 x 260 cm
 

 
 
Kesää kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti