keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Varustautumista pakkaskauteen

Tänä aamuna lämpömittari oli miinuksella ja eilen auto sai alleen talvirenkaat. Syyslomaviikko puolessa välissä, joten uskottava on, että talvi tekee tuloaan. Onneksi villa pelastaa kylmältä. 
 
Viime syksynä kehittelin Satu-pipon, joka lopulta osoittautui toimivaksi. Nyt kehittelin sille kaveriksi Saara-pipon. Molemmissa materiaalina Virtain Villan nelisäikeinen lanka. Saara-pipo on sileää neuletta ja luonnonvärien lisäksi siitä löytyy kasvivärjättyjä sävyjä.
 
Pipoja löytyy Tampereen Kehräsaaresta Ateljeekadun myymälästä. Lokakuussa punasävyisistä Saara-piposta menee 50 % Roosa nauha- keräykseen. Myymälästä löytyy myös monia muita kivoja tuotteita, joiden myynnistä puolet lahjoitetaan keräykseen.


Saara-pipo (kasvivärjätty vihreä) ja Satu -pipo (vaalea harmaa), 100% suomenlampaan villaa. Aikuisten koko, vaikka kuvattu lasten päässä.
Saara-cap (plant dyed green) and Satu-cap (natural grey), 100 % Finnsheep wool, adults size.
 
 
 
Lopuksi täytyy esitellä anoppini kutomat saapassukat. Sukat ovat kokonaan villaa, suomenlampaan ja norjalaisen rygja-rodun villan sekoitusta. Kestävät käyttöä ja konepesun. Lanka on myös Virtain villasta. Ihana lanka, ihanat sukat.
 
 

 
 
Hyvää syyslomaa.

2 kommenttia:

  1. Kauniita pipoja! kiire taitaa tulla tässä taloudessa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Tiedän sen kiireen, vuodenajat ja kelit muuttuu nopeammin kuin ehtii ymmärtää.

    VastaaPoista