maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kolmivärinen Kerttu

Vihdoin viimeistelin kolmivärisen Kerttu-huivin tai tarkemmin harmaasävyisen, eihän tässä nyt mistään värien ilotulituksesta ole kyse. Loimena on vaaleanharmaa ja kuteina vaaleanharmaa, tummanharmaa ja luonnonmusta Virtain Villan yksisäikeinen lanka. Olen tyytyväinen lopputulokseen vaikka alkuun vähän epäilytti mustan ja harmaan sekoitus.Kolmivärinen Kerttu-huivi, 60 x 195 cm,
100% suomenlampaan villaa.
 

 
 

 
 
 
Työhuone on tällä hetkellä kaaoksessa, kangaspuiden osia on joka paikassa. Sain lahjaksi 150 cm käytetyt kangaspuut miehen sukulaisilta. En ollut nähnyt puita koottuna (kuten ei miehen sukulaisetkaan) ja ihmettelin valtavaa määrää osia. Päättelin, että kuormassa on osia kaksista eri puista, koska loimi- ja kangastukkeja oli kaksin kappalein. Nyt kun olen selvittänyt kuorman niin on paljastunut, että siinä oli osat kaksiin 12-vartisiin puihin. Eli hommat työhuoneella on jumissa siihen saakka, että saan palautettua ylimääräiset osat  ja mahdun taas työskentelemään.
 
Tervetuloa myös ensimmäiselle viralliselle lukijalleni Rouva Marsalle. Hienoa, että kangaspuilla kutominen kiinnostaa muitakin.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti