keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Keskeneräisiä metamorfooseja

Hiihtolomalta paluu on ottanut voimille, kaikki sairastavat vuorotellen ja vaihtavat tauteja keskenään. Työhuoneelle odottaisi uusi mattoloimi mutta odottakoon nyt vielä päivän tai pari.

Yritän hävittää nurkkiin kertyneitä ylimääräisyyksiä esim. vanhoja sisustuslehtiä. Niitä viimeisen kerran selatessa huomio kiinnittyi useamman kerran paksuihin, neulottuihin ja virkattuihin peittoihin. Yritän myös hävittää kertyneitä lankavarastoja, joten päätin virkata lovikka-lapasiin varatuista hahtuvakiekoista  peiton. Tosin tämä vaatii lisää hahtuvaa mutta sitä ei nyt lasketa.
 
 
Hahtuva-huopa keskeneräisenä.
  A crocheted blanket , 100 % finnsheep wool.
 
 
Yritän myös saattaa erinäisiä ufoja valmiiseen muotoon, toisinaan se vaatii purkamista.
 
Useampi vuosi sitten aloitin palmikkoneuletta useamman vuoden varastoiduista Kauhavan Kangas-aitan Panda-langasta. Lanka on kauniin väristä munakoisoon menevää ruskeaa ja aivan mahdotonta näkökyvylleni pimeään vuodenaikaan. Mallina oli aivan mahdoton palmikkosysteemi, jonka logiikkaa en pystynyt seuraamaan ilman mallipiirrosta. Nyt siis päätin purkaa tekeleen ja siirtyä johonkin yksinkertaiseen,  joka saattaa valmistua jonain päivänä.
 
 
Hyvästi vain palmikkoneule!
Goodbye unfinished cardigan!
 

Tervetuloa yksinkertainen villatakki!
Wellcome the simple cardigan!
 
Ja takaisin sairastuvalle.

2 kommenttia:

  1. Parantumista sairastuvalle. Kivalta näyttää tuo villatakki ja lanka :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Kulkutaudit on nyt toistaiseksi sairastettu ja voi taas palata normiarkeen. Lanka on kyllä ihanaa, kunhan vaan saisi takin valmiiksi.

    VastaaPoista